Bibliotek

Skolans bibliotek ligger högst upp i skolans byggnad. Hit kan eleverna komma tillsammans med personal under lektionstid eller på eftermiddagar under öppettiderna.

Öppettider:

Måndag: kl. 8–9.20 och 9.45–10.50

Tisdag: kl. 9.45–10.50

Onsdag: kl. 8–9.20

Torsdag: kl. 9.45–10.50

Fredagar: stängt

Vi har ett varierat utbud av böcker i olika genrer som eleven kan låna hem med hjälp av sitt lånekort. I anslutning till biblioteket har vi också en datasal där eleverna kan söka information till sina skolarbeten.

I biblioteket finns för närvarande över 5000 titlar med både skönlitteratur och facklitteratur. Varje vår och höst uppdateras biblioteket med nya böcker. Inköpen görs bland annat utifrån önskemål från eleverna och utifrån ”Bokjuryn” (barnensbibliotek.se). Vi har de senaste åren även sökt, och fått beviljat, kulturbidrag för inköp av böcker.

Öppettider

Biblioteket har öppet alla helgfria vardagar. För att låna måste du ha ditt lånekort med dig, och förstås talat om för en vuxen att du går till biblioteket!