Fritidsklubben

Hägerstensåsens skola erbjuder en fritidsverksamhet, "Klubben", som riktar sig till mellanstadieelever som går i klass 4-6.

Klubben erbjuder olika typer av turneringar, tävlingar, pyssel, fredagsfilm, uteaktiviteter, utflykter, aktiviteter i idrottshallen, datadagar och mycket annat kul. Tanken med Klubben är att barnen själva ska komma med idéer och alternativ på saker att göra. På fredagar har vi en storsamling då barnen får ge förslag på aktiviteter inför kommande vecka. Veckoplaneringen skrivs upp så barnen alltid har möjlighet att ta del av vad som  händer under veckan. Det händer att vi åker iväg på spontana aktiviteter och tar då med oss mellis. Vi är ute dagligen och varvar skolgården med t ex fotbollsplanen eller närliggande parker.

Bra att veta om Klubben:

• Klubbens öppettider är mellan kl: 13:00 - 17:00.
  • Höstlov, sportlov, påsklov och studiedagar har Klubben öppet mellan kl: 09:30 - 16:30. Klubben är inte öppen under jullov och sommarlov men om ni behöver omsorg så ordnar vi detta. I så fall ber vi er kontakta biträdande rektor
    Helen Petersson.
  • Om man vill fortsätta gå på Klubben görs en ny anmälan till vårterminen.
  • På anslagstavlan sitter Klubbens krysslista där barnen själva kryssar i sig när de kommer och stryker sig när de går hem. Självklart säger man alltid "hej" och "hejdå" till oss vuxna så vi vet att man har kommit/gått hem.
  • Mellanmålet äter vi någon gång mellan kl: 14:30 - 15:00 varje dag.

Vi som arbetar på Klubben heter Kia, Lollo och Christian (Lillen)

Tel nr. Klubben: 08-508 39 939